Ai ajuns aici pentru ca iti doresti sa afli care sunt pasii exacti de montare a unui suport de schiuri auto, nu-i asa? Ei bine, exact asta iti vom clarifica in articolul pe care urmeaza sa-l citesti. Mai intai insa, vei afla ce sunt suporturile de schiuri, de cate feluri sunt si care le sunt mai exact functiile.

Ce este un suport auto pentru schiuri si placi de snowboard

Un suport auto de schiuri sau un suport pentru snowboard este un accesoriu care se prinde de barele transversale ale masinii tale. Acesta este folosit pentru a transporta in siguranta unul sau mai multe seturi de schiuri si placi de snowboard. De obicei construite din aluminiu sau otel inoxidabil, suporturile pentru schiuri si placi de zapada vor mentine echipamentul sportiv intr-un loc. Cum asa? Datorita unui mecanism care poate fi securizat cu cheie.

Suporturile pentru echipamentele de iarna sunt unele dintre cele mai populare accesorii pentru masini, pe care le vei vedea pe timp de iarna. Majoritatea modelelor de masini pot suporta astfel de accesorizari. Fie ca e vorba de un sedan, de un minivan, sau de un SUV. Optiunile de la noi sunt si ele ofertante. Depinde doar de numarul de schiuri si de placi de snowboard pe care doresti sa le iei cu tine la munte si de potrivirea cu autovehiculul tau sa le alegi in cel mai optim mod. Mai conteaza si daca masina este deja echipata cu bare transversale sau nu.

Citeste mai departe si hai sa afli mai multe despre produsele de la noi

Oferim in magazinul nostru online mai multe tipuri de suporturi pentru schiuri si placi de zapada. Alaturi de aceste articole, oferim si bare transversale, bare longitudinale, cutii de portbagaj si praguri laterale. Asta ca sa stii daca mai ai nevoie sa-ti echipezi masina pentru a o face mai functionala si practica la calatorii lungi.

Uite ce modele de suporturi de schiuri auto vei gasi pe site:

  • Suport schi/snowboard pe bare transversale, 4 perechi schiuri/2 snowboard
  • Suport schi/snowboard pe bare transversale, 6 perechi schiuri/4 snowboard
  • Suport schi/snowboard pe bare transversale, 8 perechi schiuri/4 snowboard
  • Suport schi/snowboard pe bare transversale, 1 pereche de schiuri
  • Suport schi cu prindere magnetica, 2 perechi de schiuri
  • Suport schi cu prindere magnetica, 2 perechi schiuri plus bete
  • Suport schi cu prindere magnetica, 3 perechi schiuri/2 snowboard

Despre pasii de montare a suportului pentru schiuri auto

Fiecare stil de suport se monteaza in felul caracteristic. Comandand la noi setul potrivit pentru masina ta, vei gasi in pachet toate accesoriile necesare montarii corecte. In plus, pe site vei descoperi la produse si video-uri explicative, cu pasi montare suport schiuri auto, in functie de tipul lor, astfel incat sa te descurci de unul singur.

Cum se efectueaza instalarea suportului de schiuri auto cu prindere magnetica:

Instalarea pe plafonul autovehiculului se face simplu, fiind vorba de o prindere universala, magnetica. Talpile de cauciuc si magnetii puternici ofera o fixare ferma si fara zgarieturi pe plafonul masinii iar prinderea schiurilor se face prin curele din cauciuc. Tine minte insa! Daca ai trapa sau plafon panoramic, daca plafonul nu este metalic sau daca acesta prezinta striatii ori denivelari, suportul cu prindere magnetica nu este potrivit in acest caz.

Cum se efectueaza instalarea suportului de schiuri auto pe barele transversale:

In acet caz, suportul pentru schiuri se monteaza pe barele deja existente ale masinii tale, alaturi de cutia de portbagaj auxiliara. Apoi, schiurile vor fi prinse intre garnituri dintr-un cauciuc special, care este si rezistent la inghet. Pachetul complet de accesorii pentru suporturile auto de schiuri si snowboard cuprinde tot ceea ce e necesar pentru fixarea adecvata si in siguranta a produsului.

Pe pagina fiecarui produs in parte, vei gasi la noi pe site, specificatiile si explicatiile de montare personalizate. Decide astfel ce suport este mai potrivit cu nevoile tale si cu specificul masinii si comanda de pe acum!