Barele transversale se afla in topul accesoriilor necesare pentru o masina. Plafonul este o zona neexploatata a masinii, unde poti transporta mai multe bagaje, echipamente sau materiale de constructie, daca ai asamblate bare, fie ele longitudinale sau transversale.

Vrei sa ai mai mult spatiu de bagaje pentru vacantele in care mergi? Sau vrei sa transporti cu usurina diferite materiale fara sa fii nevoit sa platesti transportul, ca altcineva sa le aduca la tine acasa? Aceste bare sunt solutia potrivita pentru tine.

De ce sa apelezi la aceste accesorii?

Scopul principal al acestora este de a permite montarea unei cutii de portbagaj, ca tu sa poti merge oriunde doresti si sa poti transporta orice ai nevoie cu tine. Persoanele care nu au cutii de portbagaj si pleaca in vacanta au, de obicei, masina plina de bagaje, lucru ce poate duce la disconfortul pasagerilor. La drum lung nu este deloc recomandat sa ai bagaje pe bancheta din spate, din cauza ca, se pot produce accidente si poti fi pus in pericol.

Barele transversale de la noi ofera o protectie mai mare echipamentelor voluminoase, avand un sistem de prindere foarte bine pus la punct. Un lucru foarte important cand vine vorba de condus, este sa fii in siguranta. De aceea, nu se recomanda sa pleci la drum cu echipamente voluminoase depozitate in interiorul masinii. La noi, gasesti bare transversale cu sistem antifurt, astfel ca oriunde ai lasa masina, bagajele si echipamentele tale vor ramane in siguranta.

Cum se monteaza barele transversale?

Exista doua tipuri de bare transversale, cele care se monteaza direct pe plafonul masinii si cele care se monteaza pe barele longitudinale. La noi gasesti bare transversale care se monteaza in cativa pasi simpli, pe barele longitudinale, fara sa fie nevoie sa aduci modificari la nivelul plafonului masinii tale. Este important sa stii ca aceste bare sunt realizate special pentru fiecare tip de masina in parte si nu sunt universale. Aici poti sa afli mai multe despre montare bare transversale Logan.

Barele transversale vin cu un kit complet de montare in care regasesti tot ce ai nevoie pentru prinderea acestora de barele longitudinale. Barele longitudinale au orificii care permit fixarea barelor transversale prin insurubare. Prinderea acestora se realizeaza foarte usor, avand nevoie doar de o surubelnita de care sa te folosesti.

De ce sa alegi barele transversale de la noi?

Pentru ca sunt fabricate din materiale de calitate care pastreaza echipamentele tale in siguranta, cum ar fi aluminiu de calitate. Canalul acestor bare este prevazut cu garnituri antiderapante, care mentin in siguranta toate obiectele pe care vrei sa le transporti, de la cutii de portbagaj, pana la echipamente de schi, biciclete sau diferite materiale de constructie. De asemenea, sunt prevazute cu sistem antifurt, cu blocare la ambele capete, kitul incluzand doua chei.

Alege sa transporti bagajele si obiectele voluminoase in siguranta, cu aceste bare transversale. Bucura-te de mai mult spatiu si de confort atunci cand vrei sa mergi intr-o vacanta cu familia.