Chiar daca nu asa ai planuit astfel, ajungi sa transporti in masina personala tot felul de lucruri, unele dintre cele mai voluminoase. Desi nu a fost proiectata pentru astfel de situatii, nevoia face ca uneori sa cauti solutii pentru extra spatiu si posibilitate de a spori capacitatea de incarcare a masinii.

Solutia este una accesibila si poate fi cea de achizitie a unui kit montare bare portbagaj. Afla din randurile ce urmeaza cum te avantajeaza aceste produse si de ce ai dori si tu sa alegi un astfel de kit.

1. Kit pentru diverse tipuri de marci auto

Vei gasi solutii de acest tip, fie ca ai un Audi, Ford sau Jeep. In gama noastra de produse am selectat diverse, care sa se potriveasca cu marci auto dintre cele mai populare. Sunt seturi a cate doua bare, pe care le montezi usor. Au marele avantaj ca pot sustine greutate mare si in timpul deplasarii nu vibreaza, nu fac zgomot, nu se misca. Vezi la fiecare set in parte detalii tehnice care te-ar putea interesa.

2. Costuri optimizate

Mai intai de toate notabil este ca extra spatiu pentru a transporta diverse greutati castigi destul de usor. Practic achizitia unui kit de montare pentru bare auto iti asigura posibilitatea ca de acum inainte poti transporta sigur, fara compromis, bagaje - daca alegi montarea unei cutii de portbagaj - sau a unor echipamente - daca alegi montarea pe bare a suportului special pentru bicicleta, schiuri etc.

De asemenea optimizat este si costul investitiei. Pentru ca astfel de accesorii auto iti permit sa adaptezi situatia la masina actuala. Asadar nu te gandi acum la o alta investitie auto.

3. Practice, dar si estetice - le ai pe amandoua

Chiar daca punem pe primul loc partea functionala, nu uitam nici de cea estetica. Seturile noastre de bare transversale sau longitudinale sunt concept modern si tin cont si de partea estetica, la fel de mult ca si de cea practica. Desi minimalist, designul lor permite o integrare facila la orice masina. Sunt argintii, negre, deci in culori similare accesoriilor auto populare, astfel incat sa nu faca nota discordanta in decor.

Vin la pachet cu garantia aferenta, sunt certificate, deci sigure si pot sustine greutati mari - la fiecare produs recomandam sa fie observate aceste detalii.

Bonus: comanda online, te si consiliem si ai toate conditiile pentru a comanda sigur si rapid

Ti-am promis 3 motive pentru care vei dori si tu sa comanzi astfel de seturi, ei bine, iata si un bonus. Din cadrul magazinului nostru online vei putea comanda simplu, rapid si fara compromis. Ai o gama larga de produse de tip accesorii auto. Iti oferim consiliere gratuita la cerere. Orice comanda vine insotita de garantii si certificarea produsului, astfel incat sa ai dovada faptului ca ai ales un produs optim si sigur.

Daca mai sunt necesare si alte motive pentru care vei dori sa alegi accesoriile auto de la noi, avem super preturi. Te-am convins? Hai sa comanzi!