BareTransport.ro este unicul distribuitor si importator autorizat al produselor CanAuto in Romania.

Can Automotive a fost înființată în 1991 la Istanbul, devenind un important producator de produse dedicate transportului auto: bare de accesorii pentru mașini fabricate din oțel inoxidabil și aluminiu.

Can Automotive își propune excelenta prin experiența și capacitatea de prezentare de calitate maximă cu preț minim pentru clienții săi. Can Automotive este conștient de proiectele inovatoare și de procesul de cercetare și dezvoltare, ca urmare, produsele Can Automotive devin un produs de referință în sectorul său. Cu linia sa de producție de înaltă tehnologie, Can Automotive produce fiecare produs în propria fabrică din Cerkezköy Turcia.

În 2006, Can Automotive și-a extins instalația la 10.000 mp. din zonă și cu o echipă de profesioniști de 40 de persoane. Can Automotive produce aluminiu, accesorii cromate și piese de schimb pentru automobile.

Avand in portofoliu o oferta ampla de accesorii - suporturi de acoperiș, șine de acoperiș, bare si trepte laterale, bare de protecție pentru mașini personale, mașini comerciale, 4x4, pick-up-uri și SUV-uri, Can Automotive este activă atât pe piața locală, cât și pe cea internațională.

Can Automotive vinde activ in toate tarile dezvoltate: Romania, Olanda, Germania, SUA, Polonia, Israel, Marea Britanie, Grecia, Franța, Bulgaria, Rusia, Egipt, Italia, Algeria, Iordania, Azerbaidjan, Maroc, Spania, Georgia, Moldova, Armenia, Qatar, Iran, Ucraina, Palestina și altele.

Can Automotive isi propune să devina liderul pe piața cu proiectele de cercetare și dezvoltare și design-uri inovatoare pentru produse de inalta calitate.