Termeni si conditii

Ultima actualizare: Octombrie 2021 / Version: 1.02

 

Despre BareTransport.ro

BareTransport.ro este un magazin online de accesorii pentru transport, operat de catre societatea SC Remaly Net SRL,  cu sediul in Bucuresti.

Address: Bld. Iuliu Maniu, nr 7, Hala 90, Apaca, demisol, Sector 6, Bucuresti

Numar de identificare : RO29313600  J23/3480/2014

Numere de telefon:

+40 726 74 83 27

+40 728 48 69 96 

+40 735 83 06 06

Remaly Net logo

Metode de plata

1. Plata ramburs

Plata se efectueaza in momentul livrarii comenzii, si este valoarea totala a comenzii inclusiv taxa de transport. Prin alegerea acestei metode de plata se accepta achitarea unei taxe suplimentare, dupa cum este afisata in pagina de plata. 

 

2. PayPal

BareTransport.ro este un partener Paypal autorizat si verificat. Contul nostru de Paypal este: [email protected]

Intregul proces de plata este efectuat pe serverele Paypal printr-o conexiune securiata de tip HTTPS. Odata ce clientul este directionat catre pagina de plata Paypal, exista doua posibilitati de plata, si anume printr-un cont existent Paypal, sau prin plata cu cardul VISA / Mastercard / American express.

 

2. Plata cu cardul de debit/credit Visa sau Mastercard prin PayU

PayU BareTransport.ro

Prin selectarea acestei metode de plata, clientul va fi redirectionat catre serverele de plata ale societatii PayU, unde comanda poate fi achtata prin carduri de credit sau debit de tip Visa sau Mastercard.

Intregul proces de plata este efectuat printr-o conexiune securizata de tip HTTPS. Daca cardul folosit are optiunea de 3D secure activata, este posibil ca validari supliementare, gen confirmare SMS sa fie folosite in procesul de plata.

Vanzatorul (SC REMALY NET SRL) nu retine sau stocheaza nicio informatie legata de cardul folosit sau detaliile de plata.

 

3. Transfer bancar / Ordin de plata

Dupa finalizarea comenzii, pentru a expedia aceasta comanda, clientul trebuie sa efectueze un ordin de plata cu urmatoarele detalii:

Destinatar: S.C. REMALY NET S.R.L
Banc: ING BANK
Cod swift: INGBROBU

Cod IBAN LEI/RONRO62INGB0000999902738105
Cod IBAN EURO:       RO54INGB0000999902896262


Adresa: Bucuresti, Sector 6, Bld. Iuliu Maniu, nr 7, APACA

Este recomandat ca in detaliile de plata sa fie trecut si numarul comenzii. (ex: 100009999)

Daca plata nu este trimisa in 7 zile calendaristice, comanda va fi anulata din motiv de neplata.

 TAXE

Toate preturile afisate pe acest site includ taxa TVA (19%) conform legislatiei in vigoare.

Toate ofertele si preturile speciale afisate pe acest site sunt valabile conform perioadei afisate pe site sau in email-ul primit in newsletter. Preturile se pot schimba oricand in functie de stocurile disponibile.

 

Metode de livrare


Livrare DPD - DPD logo Livrare  GLS logo
           

Coletele sunt expediate printr-o societatea de curierat rapid (ex: DPD, GLS) si sunt livrare direct la adresa furnizata in pagina de plata.

Livrarea este gratuita pentru comenzi mai mari de 500 lei.

Anumite comenzi, care contin mai multe produse, pot fi expediate in multiple colete.

Odata ce comanda este expediata din depozitul BareTransport.ro, un email cu link de monitorizare de tip AWB va fi trimis catre client, pentru a putea monitoriza status-ul de livrare.

Din momentul expedierii, coletele sunt livrate catre client in aprox 24 ore. Sunt anumite cazuri, cand unul dintre produsele comandate, poate lipsi de pe stoc, si astfel expedierea comenzii poate sa intarzie cu un termen anuntat catre client prin email/telefon.

Conform legii, clientul are dreptul de a primi coletul intr-un termen maxim de 30 zile lucratoare din momentul platii. In cazul in care firma de curierat nu livreaza comanda din diverse motive, cum ar fi pierderea coletului, termenul mentionat anterior de 30 zile este durata maxima pe care societatea noastra are la dispozitie pentru oferirea unei despagubiri integrale sau livrarea coletului. Dupa depasirea acestui termen, clientul are dreptul de a obtine o despagubire integrala .

 

Returnarea comenzilor si despagubiri

 

Politica noastra referitoare la returnarea comenzilor este aliniata cu legea O.U.G. 130/2000 & O.U.G. nr. 174/2008 , cat si cu legea europeana pentru vanzari la distanta (Internet).

Returnarea produselor este acceptată în limita maximă de 14 zile calendaristice de la primirea articolului/articolelor. Clienții au dreptul legal de a anula orice comandă fără niciun motiv, dar produsele trebuie să fie în aceeași stare ca la primire. De asemenea, toate returnările trebuie să fie notificate anterior printr-un e-mail trimis la [email protected]

Produsele returnate pot fi trimise cu orice companie de transport care livrează la adresă (DPD, GLS, DHL etc.). Serviciul poștal standard NU trebuie utilizat deoarece nu vom colecta coletul de la oficiul poștal. Clientul are responsabilitatea de a urmări returnarea până când ajunge la sediul nostru și de a se asigura că livrarea a avut succes.
Dacă nu este luată în considerare condiția de mai sus și daca vom fi obligați să ridicam un colet de la oficiul poștal, din valoarea totală a rambursării se va scădea o taxă suplimentară de 10 euro/colet.

Nu ne asumăm responsabilitatea pentru pachetele pierdute sau deteriorate care ne sunt returnate. Clientul are obligația de a asigura pachetul și de a solicita rambursarea către transportator. În cazul unui produs returnat deteriorat, costul daunelor va fi dedus din suma totală care trebuie rambursată.

În cazul în care compania de transport a făcut două încercări de livrare și pachetul ne este returnat, clientul poate alege între primi ramburs fără costul inițial de expediere, sau să acopere un nou cost de transport, astfel încât pachetul să poată fi retrimis.

Despagubirea pentru suma achitata de catre client, va fi inapoiata in maximum 5 zile lucratoare din momentul primirii inapoi a coletului. Nicio despagubire nu este returnata pana in momentul efectiv al returnarii produselor.

Costul de livrare platit initial NU ESTE RETURNABIL, deoarece livrarea non-gratuita este una de tip express (door-to-door). Clientul poate opta pentru orice comanda, expedierea GRATUITA printr-un serviciu clasic postal oferit de catre societetea SC Posta Romana SA, printr-o cerere la adresa de email [email protected]

Costul de returnare al produselor este intotdeauana achitat de catre client, iar procesul de expediere retur este responsabilitatea clientului.

Despagubirile trimise catre conturile Paypal se vor efectua instant, iar in cazul in care metoda de plata este plata cu cardul sau transfer bancar, clientul trebuie sa astepte pana la 5-7 zile lucratoare, cand sumele vor fi inapoiate.

Toate taxele aferente platilor de retur si despagubire sunt reposanbilitatea vanzatorului (S.C. Remaly Net S.R.L).

 

Colete / produse deteriorate

Clientul are responsabilitatea sa verifice integritatea produselor in momentul livrarii. Orice plangere referitoare la integritatea produselor, sau lipsa acestora din colet trebuie efectuata, in scris, prin trimiterea unui mesaj de tip email la adresa [email protected] in maximum 72 ore din momentul livrarii. Dupa aceasta perioada, orice plangere va fi ignorata.

In cazul putin probabil al pierderii coletului sau al unor produse din colet, vanzatorul SC REMALY NET SRL are dreptul de a alege sa trimita alte produse, fara niciun cost aditional pentru client, sau a trimite o despagubire integrala a valorii articolelor pierdute. Va rugam sa ne contactati imediat in acest caz.

 

Cum se returneaza o comanda:

  • Se plaseaza produsul / produsele intr-o cutie fara etichete de transport
  • Includeti in colet o copie dupa factura si motiv-ul returnarii
  • Produsele returnate pot fi trimise prin orice societate de curierat / transport (DPD, GLS, DHL etc..). Este obligatoriu ca produsele returnate sa ajunga la adresa societatii SC REMALY NET SRL, si nu la adresa unui oficiu postal. 
  • Societatea SC REMALY NET SRL nu are nicio raspundere in cazul in care coletul returnat este pierdut, sau produsele ajung deteriorate. In acest caz, clientul are obligatia sa ceara despagubire la societatea de transport prin care s-a efectuat returul.

Garantie
Garantia este oferita doar pentru produsele care vin cu garantie din partea producatorului. Durata garantiei de minimum 2 ani este afisata in certficatul de garantie din ambalajul produsului.
 

Fotografii de produs

Toate fotografiile de produs încărcate de un client pe site-ul nostru web devin proprietatea BareTransport.ro și pot fi utilizate după cum considerăm potrivit, inclusiv în scopuri de marketing/publicitate.


Politica de confidentialitate

Puteti citi intreaga noastra politica de confidentialitate pe aceasta pagina Politica de confidentialitate.